Срамежливи или дрски: Кои се главните карактеристики на дамите родени во месец март

0

Тие се атрактивни личности и едноставно е тешко да не ги забележите. Од друга страна се нежни па дури и хиперсензитивни.

Во основа се срамежливи и воздржани. Тајновите се па тешко на кого му ја откриваат својата длабока интима.

Во основа се срамежливи и воздржани. Тајновите се па тешко на кого му ја откриваат својата длабока интима. Го сакаат својот мир, а природно се искрени и великодушни.

hello-march-2

На нив можете да им се доверите и тешко да ги налутите, но сепак и тие си имаат својата граница.

Дамите родени во месец март сакаат да фантазираат и да сонуваат. Патувањата ги радуваат и позитивно влијаат на нивната психа.

Но понекогаш знаат да бидат чудни и затоа не треба да не изненадува нивната честа промена на расположенијата која често знае да прејде и во меланхолија. Како што кажавме тешко се лутат, но ако ги навредите или повредите, верувајте дека тие тоа нема да го заборават и трпеливо ќе ја чекаат својата прилика да ви вратат во иста мера.

Сподели.


Коментарите се затворени.