Сигурни сте кој е татко на вашето дете? Оваа македонска „докторка“ тврди дека таткото сигурно НЕ Е тој што вие мислите дека е!

0

Оваа македонска „докторка“и покрај обвинувањата и понатака продолжува со својата „работа“. Иако нема валидна дозвола за работа во Србија и не е член на Лекарската комора, таа продолжува да ги советува родителите и покрај прекршајната и кривичната пријава која и се заканува во сосетството.

Една од најконтроверзните личности во регионот, Македонката Слаѓана Велков, која себеси се нарекува доктор и на Фејсбук направи движење против вакцинирање на децата, сега отиде за чекор подалеку.

Таа сега го тврди ова:

ДНК постои како на физичко така и на етеричко ниво и етеричниот запис на ДНК останува засекогаш, што значи дека ако оплодниот материјал на мажот се наоѓа во матката на жената еднаш, тој останува тука засекогаш. Така имаме случаи жена да роди темно дете, а да имала односи со црн маж години претходно. Секое родено дете има генетски запис на сите поранешни партнери на мајката, доколку ги имала. Има доста примери и кај животните. Што се однесува на трансфузијата, контаминацијата е перманентна.

1460290_10204088954862722_3237493804734371265_n

Епа ете така сега размислувајте на кого личи вашето дете и ако имате многу причини да се сомневате.

(Секако дека ние сметаме дека ова тврдење е смешно и далеку од здравиот разум, ама кога „доктор“ ќе ти каже, останува само со чај од баба Рада да пробате да ја оправите ситуацијата.)

10378266_1162100670468704_8642494211765134978_n

Сподели.


Коментарите се затворени.