ВИДЕО: Сакале да имаат секс во музеј, но погледнете што се случи…

0

Двојката, која не можеше да се воздржи во еротски музеј во Лас Вегас, била снимена со видео камера, а сега секој може да види што тие правеле.

Во Син Сити музејот имало тематска вечер инспирирана од книгата “50 нијанси на сиво”. Двојката дошла да го види амбиентоти доживеала вистински занес.
Прво нашле место каде што можат да се сокријат, а потоа почекале да си заминат вработените во музејот. А откако светлата се изгаснале, и тие веднаш тргнале во акција.

Ни малку не се воздржувале, но не биле свесни дека ги снимаат безбедносните камери.

Д-р Викторија, која раководи со Музејот, му наредила на обезбедувањето за да растера, и тие полуголи се разбегале во нивниот срам.

Погледнете го видеото ОВДЕ.

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb