Сакал да дознае зошто жена му е уморна: Ја шпионираше цел ден, а тоа што го виде…

0
Многумина мислат дека мажите се тиа кои го носат поголемиот товар. Да, можно е кога се во прашање семејните патувања, ќесите од продавница или пак носење на децата во раце. Но, што се случува во еден сосема обичен ден, како што се понеделник или вторник?
Една анкета спроведена во Токио на повеќе од 100 мажи и жени покажала дека жените носат 7,2 килограми во просек. Ова е два пати повеќе од мажите  што носат во текот на целата недела. 18% од анкетираните жени носат и преку 15 килограми.
Главната поента на ова истражување е направена во краток филм  во кој млада мјак живее со звојот сопруг и син. Нејзиниот сопруг ја шпиунираше, но остана без зборови кога виде што навистина се случува додека тој работи.

Сподели.


Коментарите се затворени.