Кога актер ќе ви упадне на венчавка, еве како изгледа

0

Додека идниот брачен пар се подготвувал да се симне од скалите на катедралата “Св. Паул“ пред нив наеднаш се појавил чад пропратен со застрашувачки звук.

vencavka

Младенците биле во шок но кога виделе за кого станува збор биле пресреќни.

Погледнете ОВДЕ.

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb