Дури 1.300 фанови го поддржаа: Драган Спасов Дац со прекрасна порака до сите жени! (фото)

0

Креативноста на Драган Спасов Дац на социјалните мрежи веќе е добро докажана, но со последната објава тој ги руши рекордите.

Со десетици коментари и дури 1.300 лајкови беше поддржана неговата објава, каде порачува дека духовното е многу поважно од физичкото.

Актерот прикачи фотографија од полничка жена и во описот напиша:

Не е лошо ако жената е полна, лошо е ако е празна!

Прекрасно, зарем не?!

Screenshot_1

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb