Ограбил 400 милиони долари од 217 банки, сите ги донирал во хуманитарни цели

0
Хамза Банделаѓ Хакер кој ограбил 217 банки сите четрсто милиони долари ги донирал во хуманитарни цели во Африка и Палестина!
Кога го погубиле умрел со насмевка на лицето. Не ми е жал за ништо изјавил модерниот Робин Худ пред да го обесат!
Овае пораката – Парите и моќта се ништо ако не се искористат за да се создаде подобар свет!

Сподели.


Коментарите се затворени.