Откако ја запроси мајката, мораше и нејзината ќерка – Толку среќа никој не очекуваш!

0
Не е лесно да запросите самохрана мајка, зашто прво мора да имате согласност од нејзиното дете. Затоа едно момче, откако ја запроси својата девојка, реши на несекојдневен начин да ја „запроси“ и нејзината ќерка.
Тој и постави едно слатко прашање: „Дали сакаш да ми бидеш ќерка засекогаш?“
Девојчето, кога сфати дека нејзината мајка ќе се венча со него, почна да скока од радост и да се смее. Потоа потврдно одговори на неговото симпатично прашање.
Погледнете го видеото:
Сподели.


Коментарите се затворени.