Маж не ја испочитувал жена му за 8- март па таа му приредила хорор кој ќе го памети цел живот

0
Маринела Бене од Романија очекувала букет рози од својот маж Ионел за Денот на жената.
Кога сопругот се појавил со празни раце, па уште и кога одбил да и помогне во средувањето на куќата, се решила да му се одмазди на најужасниот начин – буквално му ги откорнала тестисите!
Ионел Попа итно е пренесен во болницата во селото Драгомирести со отворени рани на тестисите, кои настанале откако жената со рака ги фатила и силно ги повлекла за да го казни.
Маринела подоцна изјавила дека не и била целта силно да го повреди и очигледно не била свесна за сопствената сила – но дека нејзиниот маж го заслужил тоа што го добил.
„Мажот имаше сериозни отворени рани на тестисите. Изјави дека бил нападнат бидејќи не и донел на својата сопруга цвеќе за Денот на жената“ – изјави болничарката Аурора Попа.
„Наместо да му дадат плата од работа, тие му дале шише со вино и тој ден дојде пијан дома. Тој е друга личност кога ќе се напие. Цела ноќ ме тераше да не го гасам огнот бидејќи му било ладно, а јас го слушав бидејќи не сакав да се расправаме. Наутро го разбудив и му реков да оди на работа, или барем да ми помогне околу средувањето на куќата, а тој почна да вика како јас не можам да му наредувам“ – изјави Маринела.
Тоа очигледно била голема грешка.
„Му реков дека е само еден беден човек и го фатив за тестисите. Не сум виновна што не се помрдна и така дојде до повредата. Јас мислев дека можам да му ставам мраз на раната и од тоа ќе му помине, но тој инсистираше да викнеме брза помош. Беше многу изнервиран“ – изјави жената.
Парот е во брак 15 години и имаат 15 годишен син.
Ионел моментално е во болница, каде се опоравува и е во стабилна состојба, а полицијата го истражува нападот.
Сподели.


Коментарите се затворени.