Си играл со машинката за бричење на тато- Еве каква фризура си направил

0

“Жал ми е. Никогаш веќе нема да ја чепнам машинката на тато”, е тврдењето на ова детенце кое малку си поиграло со приборот за бричење на татко му.

Играјќи малиот си ја избричил главата до пола, а татко му кога дошол дома имал што да види.

Жал ми е”, вели малиот додека се врти за да му се види фризурата од сите агли.

Којзнае можеби ова следниот нов моден тренд, па тато нема да го кара момчето чии очи се полни со солзи.

Инаку, видеото е снимено во САД.

Сподели.


Коментарите се затворени.