Малиот палавко го убедува својот татко дека не го изел колачето!

0
Дејвид Коенинг на Јут јуб објави видео од својот син, а и покрај доказите, малиот негира дека е виновен за исчезнувањето на сината торта.
Всушност, секој пат кога ќе го праша Џек дали ја изел тортата, тој самоуверено одговара дека не го направил тоа.
Дури и по неколку пати откако го праша тој одговори негативно додека го лижеше останатиот крем околу устата.
– Се уште не сум сигурен дали мојот син го изеде колачето или не, коментирал таткото на видеото.

Сподели.


Коментарите се затворени.