Paparazzi | VoStip.mk | Part LI

0

Супер расположени и дотерани како вистински глумци на убавото сончево време во Штип.

Ова е Paparazzi | VoStip.mk | Part LI

DSC_0366 DSC_0367 DSC_0369 DSC_0370 DSC_0373 DSC_0375 DSC_0378 DSC_0381 DSC_0382 DSC_0385 DSC_0389 (2) DSC_0399 DSC_0400 DSC_0407 (2) DSC_0413 DSC_0414 DSC_0415 DSC_0421 DSC_0422 DSC_0429 DSC_0430 DSC_0433 DSC_0434 DSC_0436 DSC_0438 DSC_0443 DSC_0446 DSC_0450 DSC_0451 DSC_0456 DSC_0459 DSC_0462 DSC_0468 DSC_0470 DSC_0483 DSC_0488 DSC_0493 DSC_0494 DSC_0497

Почитувани читатели и фанови

Рубриката Папараци е направена од забавен карактер за анимација и убави спомени за нашите читатели, без никаква намера за навреда и слично. Доколку од било какви причини дел од сликите на кои сте вие не ви се допаѓаат слободно можете да не контактирате за нивно отстранување.

е-маил: vostip.mk.gcc@gmail.com

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb