По 9 месеци се вратил од воена служба, но неочекувал на врата да го пречека …

0
По девет месеци се вратил од служба. Меѓутоа, ништо не укажувало на тоа што ќе го пречека дома!
Воената служба често со себе носи и одвоеност од дома и семејниот живот на подолг период.
Посветен на својата земја, поручникот Дан распореден на служба во Авганистан. Дома ја оставил својата сопруга и најдобриот пријател, кучето. Меѓутоа не ни сонувал кого ќе го пречека на куќниот праг по враќањето дома.
По 9 месеци, се вратил дома и во рацете на својата сопруга здогледал бебе. Тоа било многу потресно, прва средба со ќерката.
Во текот на својата 9 месечна служба во Авганистан, неговата сопруга се породила и на свет донела преубава ќерка.
Во ова видео, таткото за прв пат се запознава со бебето, а нас ни преостанува да уживаме во овие моменти на нежности и емоции.
Погледнете го видеото:

Сподели.


Коментарите се затворени.