Месец дена се откажал од шеќер и алкохол – Неговата трансформација е неверојатна!

0

Иако постојат многу начини за намалување на телесните масти, диетата е нешто што сигурно функционира. Повеќето луѓе тешко се откажуваат од шеќерот (кој се наоѓа во голем број намирници).

Меѓутоа, ако сакате идеален облик на телото тогаш мора да преминете низ тоа на подолг период.

Овој човек одлучил да направи експеримент во кој се откажал од шеќер и алкохол на месец дена. На почеток било многу тешко, бидејќи морал да се откаже од омилените намирници како што се пица, чоколадо, сладолед и други.

Но, после три недели неговото тело навикнало и по завршувањето на експериментот, резултатите го изненадиле.

Изгубил повеќе од 4 килограми тежина, крвниот притисок опаднал од 135 на 125, холестеролот се намалил за дури 8% и генерално се чувствувал подобро во својата кожа.

Целиот експеримент го забележал во видео кое е прегледано речиси 6 милиони пати…

Сподели.


Коментарите се затворени.