Верижен судар на патот Кочани – Облешево

0

Денес на патот Кочани – Облешево се случи верижен судар помеѓу 4 автомобили. Сите се движеле во ист правец и од непознати причини дошло до нивно судирање.

Притоа повредени се две малолетни деца, за среќа повредите не се тешки, но причинета е голема материјална штета. Полицијата изврши увид и работи на утврдување на причината за верижната сообраќајна несреќа.

каналплус

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb