Секоја жена мечтае за…

0

Секое мало девојче фантазира за својата иднина. Каква жена ќе биде кога ќе порасне? Што би ја направило среќна? Ви откриваме неколку „скромни“ фантазии на девојките за кои тие размислуваат уште додека се деца.

1. Сопруг со „просечен“ физички изглед

2. „Едноставен“ венчален прстен

3. „Скромна“ свадба

4. Меден месец на „кое било“ место

5. „Мала“ куќа во која ќе трчаат дечињата

6. Најубави деца на светот

7. Сопруг кој е фамилијарен човек

Момци, ова не значи дека жените се нескромни. Напротив, вие можете да ги направите среќни и со многу помалку, сѐ додека се грижите за нив. Тие едноставно сакаат да „сонуваат“ за својот идеален живот, а доколку не можете да им го овозможите, не грижете се. Тие не го ни очекуваат тоа. Дозволете им барем да уживаат во својата фантазија.

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb