Dj Micka MC се враќа на диџејската сцената

0

Добро познатиот Диџеј и емси Мицка повторно се враќа на Македонската музичка сцена.

По кратко отсуство поради оправдани причини Мицка малку ја запостави диџејската кариера, но сега најавува големо враќње.

Мицка во Штип го паметиме по своите настапи во Club Cabare кој своевремено беше еден од најактуелните клубови во Македонија и  со своите настапи во Club Mystic, исто Мицка постојано настапуваше низ клубовите во цела Македонија. Го слушаме наскоро Dj Micka MC со жешки хитови и позитивна атмосфера за одлична забава.

Stay toned….

12776753_10153934171839347_1556167710_o

dj1-670x893

Сподели.


Коментарите се затворени.