Од стари даски го направил најубавиот подарок за годишнината со неговата сопруга

0

Сепак, тоа не важи и за Крис кој знаел дека подарокот за 20-годишнината од бракот мора да биде нешто посебно.

Со намера да покаже колку му значи неговата сопруга, направил непроценлив подарок.

Погледнете го видеото во продолжение и дознајте за што всушност се работи:

Сподели.


Коментарите се затворени.