Не служат само за секс: Еве како фармер ги искористи куклите за возрасни

0

Еден фармер од Кина, дојде на идеја наместо стандарди плашила за птици да ги искористи секс куклите.

Оваа кукла која на главата има само заштитен шлем подеднакво добро ги брка чавките како и обичните плашила. Како што им раскажа на медиумите, еден земјоделец ја патентирал „секс куклата“ како плашило откако истата ја пронашол во еден напуштен склад и решил да ја искористи.

Овој фармер не е единствен зошто пред неполни две години, случаен минувал снимил секс кукла на една фарма во Њу Џерси. Фармерот од Кина не можел да замисли дека фотографијата од неговата кукла која ја сликале минувачи ќе стане вирална, и дека за неа ќе пишуваат медиумите.

Кинезот кој не сакал да се претстави ниту фотографира рекол дека жолтиот шлем го пронашол на градилиште и си помислил дека одлично ќе го потполни изгледот на новото „секси плашило“.

 
Сподели.


Коментарите се затворени.