Ја запроси на сцената среде настап, сигурно не очекуваше ваков одговор

0

Еден стенд ап комичар одлучил за време на своето работење да ја изненади својата девојка и да ја запроси, но работите отидоа во погрешен правец.

На видеото кое е објавен Јутјуб, може да се види како овој комичар пред публиката и својата девојка одржува романтичен говор, а потоа клекнува и вади прстен.

Но, после неговиот говор и понудата за брак, девојката одмавна со главата, му рече нешто и ја напушти сцената.

Се уште не се знае дали навистина понудата за брак е одбиена или е само дел од настапот.

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb