Таа беше пресреќна: Клекна да ја запроси девојката, а потоа…

0

Додека се шетаа, девојката го турна на подот своето момче, а на станување тоа клекна пред неа.

Девојката мислеше дека и дошло времето за мажење, но наместо прстен, доби нешто кое ја уништи нејзината среќа.

Погледнете го видеото ОВДЕ.

Сподели.


Коментарите се затворени.