Мажите и праќаа слики од нивните полови органи, погледнете како им се одмазди! Фото

0

Австралискиот модел Емили Сирс, е девојка која се прослави на Instagram, каде моментално има 2,4 милиони следбеници. Но популарноста како што носи позитивно, така и непријатно и несакано внимание.

Бидејќи е убава девојка, а ова е интернет, досега примила повеќе пораки од мажи со вулгарна содржина, особено фотографии од нивните полови органи. Но Емили најде интересен начин да се справи со овие луѓе и да спречи други непознати мажи да и испраќаат вакви фотки во иднина.

 

Имено, во неколку наврати испраќачите биле женети мажи, кои Емили успеа да ги најде на другите социјални мрежи, а со тоа да стигне и до контакт од нивните сопруги. По ова, таа ја препратила фотографијата од половиот орган што дотичниот испраќач ја пратил, заедно со порака во која го објаснува целиот случај, наведувајќи дека е добронамерно и дека доколку таа би била на другата страна би сакала некој да ја информира со каква личност е во брак.

Сподели.


Коментарите се затворени.