Јелена Бојаџиска во новата сезона на YOUNG & WILD

0

DSC_0112-1_resize DSC_0143-1_resize DSC_0156-1_resize DSC_0157-1_resize DSC_0161-1_resize DSC_0163-1_resize DSC_0165-1_resize DSC_0172-1_resize DSC_0170-1_resize DSC_0086-1_resize DSC_0168-1_resizeХороскопски Знак: Вага
Хоби: Фитнес, Патување, Читање книги
Интереси,Амбиции: Да запливам во водите на модната индустрија како моден дизајнер или како модел.

фото: ВоШтип

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb