Доколку не сте знаеле еве каква е внатрешноста на масичките од IKEA

0
Речиси и да нема домаќинство во светот, вклучувајќи нè и нас, што не поседува барем еден примерок од ткн Lack масички од IKEA – мало, лесно, практично масиче што чини само 5 евра (10 долари во САД).
Ако сте паметни, свесни сте дека парче мебел што чини 5 евра, не може да е висококвалитетно. Причината за цената лежи во материјалите за изработка, што може да се види во фотографии од внатрешноста на масичките
Имено, неколку фотографии објавени на Reddit покажуваат дека внатрешноста, односно полнењето на овие масички е картонско.
А овие луѓе го дознале ова на потешкиот начин – ја заборавиле масичката во двор или тераса, а временските услови си го направиле своето.
Сподели.


Коментарите се затворени.