Се унакази, а мисли дека е убава-Сега сите и се смеат (ФОТО)

0

Менди Ламрини од Брелин стана вистинска интернет сензација благодарение на тетовираните веѓи и тоа не во позитивна смисла.

Иако веѓите и се огромни и непропорционални Менди на социјалните мрежи напишала дека е презадоволна од резултатот на овој естетски зафат.

1mendi lamrini

Меѓутоа не долго  по споделување на овие фотографии новиот изглед на келнерката стана тема за исмејување од страна на интернет заедницата, а нејзините фотографии се проширија со неверојатна брзина.
На сите шеги, коментари и потсмевања  екстремната љубителка на тетоважи одговорила дека ваквите веѓи и прилегаат далеку подобро од природните и дека сега е толку убава што многумина може само да и завидуваат.

2mendi lamrini

3mendi6

4mendi5

Сподели.


Коментарите се затворени.