Paparazzi | VoStip.mk | Part XLIX

0

Paparazzi | VoStip.mk | Part XLIX Снежно издание

Продолжуваме со исто темпо, бидете подготвени за новото издание на Папараци на ВоШтип.мк.

DSC_0294

DSC_0307DSC_0020 DSC_0021 DSC_0022 DSC_0023 DSC_0235 DSC_0238 DSC_0240 DSC_0244 DSC_0247 DSC_0252 DSC_0253 DSC_0254 DSC_0258 DSC_0259 DSC_0260 DSC_0261 DSC_0262 DSC_0264 DSC_0265 DSC_0267 DSC_0268 DSC_0270 DSC_0271 DSC_0273 DSC_0274 DSC_0289  DSC_0295 DSC_0296 DSC_0302 DSC_0303  DSC_0308 DSC_0310 DSC_0313 DSC_0314

Почитувани читатели и фанови

Рубриката Папараци е направена од забавен карактер за анимација и убави спомени за нашите читатели, без никаква намера за навреда и слично. Доколку од било какви причини дел од сликите на кои сте вие не ви се допаѓаат слободно можете да не контактирате за нивно отстранување.

е-маил: vostip.mk.gcc@gmail.com

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb