На листата на имиња на генијалци има и неколку кои се чести во Македонија

0

Најчесто име помеѓу генијалците е Џон (или по наше Јован) име кое го имаат 352 лица од листата.

Најмногу жени генијалци го имаат името Мери и Маја, вкупно 140.

Мажи:

 • Џон – Јован
 • Роберт
 • Вилијам
 • Чарлс
 • Дејвид – Давид
 • Џејмс
 • Ричард
 • Џорџ – Ѓорѓи
 • Паул – Павле

Жени:

 • Мери – Марија
 • Елизабета
 • Марија
 • Ана
 • Маргарет
 • Сузана
 • Рут
 • Ани
 • Алис
 • Дороти
Сподели.


Коментарите се затворени.