Instagram сензација! Златен ретривер кој патува со сопствениците

0

Аспен е четиригодишно куче на кое секој вљубеник во патувањето би му позавидел. Слаткиот златен ретривер заедно со своите сопственици ги истражува прекрасните места во Северна Америка, а нивните авантури се овековечени во спомен-фотографии.

Хантер Лоренс и неговата сопруга Сара го вдомиле Аспен кога тој бил само шест недели. Оттогаш тие се неразделно трио кое е во поход да го „освои“ светот.

Над 100.000 лица го следат профилот на Аспен на Instagram, раководен од Хантер и Сара.

Аспен Аспен Аспен Аспен Аспен Аспен Аспен Аспен Аспен Аспен Аспен Аспен Аспен Аспен Аспен Аспен Аспен Аспен Аспен Аспен Аспен

Сподели.


Коментарите се затворени.