МОЌНО ВИДЕО ЗА МАКЕДОНИЈА: Двојниот цепелин на Лазаров и Манасков

0

Првиот дел од средбата, на која на паузата се замина со идентични 12-12, го одбележа извонредниот двоен цепелин на летечките Кире Лазаров и Дејан Манасков во акцијата која ја игравме и со играч помалку на паркетот.

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb