Македонец си „купи“ автомобил за само 40 денари! Фото

0

Со уплата од 40 денари, битолчанецот Дејан Наумовски успеа да заработи неверојатни 848 илјади денари, а спортската обложувалница „Моцарт“ и дополнително го награди со автомобилот „Фиат 500Х“.

Среќниот добитник ги освои клучевите на возилото преку натпреварот „Погоди ја најголемата квота за Фиат 500Х“, а тимот на „Моцарт“ организираше свечено доделување на наградата.

-Целта на натпреварот беше да ја наградиме храброста на играчите односно најсмелиот, а воедно и најсреќниот играч да го наградиме со нов автомобил за во новата година. Во натпреварот можеше да учествува секој играч кој на тикетот ќе одигра најмаклу четири натревари. Токму тоа го направи и Дејан кој одигра четири натпревари користејќи ги Mozzart комбинациите кои се покажаа како многу корисни за добивката која ја оствари. Довербата им ја препушти на два англиски тима и по еден од Италија и Франција – велат од обложувалницата „Моцарт“.

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb