Paparazzi 2016 | Part XLVIII | VoStip.mk!!!

0

Part XLVIII | VoStip.mk!!!

Излезе во промет и првото Папараци во 2016та години, позитивни и убави моменти, мода и насмевки, стил и убавина. Бидете подготвени ве следиме во секој чекор. Покажете го најдоброто.

DSC_0374 DSC_0377 DSC_0381 DSC_0390 DSC_0400 DSC_0401 DSC_0405 DSC_0422 DSC_0426 DSC_0437 DSC_0441 DSC_0443 DSC_0445 DSC_0447 DSC_0448 DSC_0452 DSC_0455 DSC_0457 DSC_0463 DSC_0472 DSC_0477 DSC_0483 DSC_0485 DSC_0490 DSC_0498 DSC_0499 DSC_0500 DSC_0502 DSC_0504 DSC_0510 DSC_0514 DSC_0517 DSC_0521 DSC_0522 DSC_0528 DSC_0529 DSC_0531 DSC_0539 DSC_0541 DSC_0543

Почитувани читатели и фанови

Рубриката Папараци е направена од забавен карактер за анимација и убави спомени за нашите читатели, без никаква намера за навреда и слично. Доколку од било какви причини дел од сликите на кои сте вие не ви се допаѓаат слободно можете да не контактирате за нивно отстранување.

е-маил: vostip.mk.gcc@gmail.com

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb