Еве каде беа најдобрите забави во Штип овој викенд: Галерија

0

Во Штип и во новата година продолжуваат забавите со силно темпо, еве каде беше најдобрата шема.

Сабота 09.01.2016

Jet Cafe | Joce Panov

DSC_0231 DSC_0265 DSC_0276 DSC_0287 DSC_0290 DSC_0291 DSC_0298 DSC_0303 DSC_0316 DSC_0327 DSC_0342 DSC_0347

Dublin Irish Pub | The Doctors

DSC_0097 DSC_0103 DSC_0108 DSC_0114 DSC_0128 DSC_0131 DSC_0133 DSC_0144 DSC_0147 DSC_0159 DSC_0171 DSC_0184 DSC_0189 DSC_0197 DSC_0199

Меана Традиција | Diezi Bend

DSC_0023 DSC_0036 DSC_0045 DSC_0048 DSC_0049 DSC_0051 DSC_0056 DSC_0063 DSC_0070 DSC_0073 DSC_0085

Vami cafe | Ivan & Kiko

21592_548033835372160_5526789117461586993_n 72358_548034655372078_3919236825816571792_n 12507056_10208195601950096_1543153565_n 12510273_548034755372068_2664313175993245700_n 12528110_10208195601310080_790797048_n

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb