Девојче или баба, има три години, но по вина на нејзината тетка изгледа како да има 103!

0

Интернетот збудале по сликите од преслатката тригодишна Рој од Охио, која во стилот на Бенјамин Батон ја трансформирала нејзината тетка Саманта. Три годишната Рој била кај нејзината тетка на чување. Ја забележала како нанесува маскара, па посакала да ја нашминка. Нејзината тетка тоа го направила маестрално.

kkk

Саманта одлучила да се поигра со својата мала внука па и додала години играјќи се со шминката на нејзиното лице. Фотографиите од нашминканата Рој ги поставила на својот Твитер профил, па тие се споделени преку 27.000 пати и имаат повеќе од 36.000 лајкови, пишува деили меил.
Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb