Се оперирала за да има задник како Ким Кардашијан, но нејзиниот резултат е..

0

Марлин Чин (36) сакала да има ист задник како и Ким Кардашијан, а направи се што е можно за да го постигне тоа. Таа е толку воодушевена од задникот на Ким што решила дека и таа морало да има таков. После илјадници часа поминати во теретана, Марлин била исфрустрирана што не можела да постигне никакви завидни резултати.

Затоа одлучила да им плати на пластичните хирурзи да и помогнат во нејзината цела. Марлин дала преку 10.000 долари за операција, позната како “бразилско подигнување на задникот”.

Сподели.


Коментарите се затворени.