Чувајте се од овој хороскопски знак, тој е најсклон кон неверство

0

Не е Близнаци.

neverstvo

Прочитајте во продолжение.

Стрелец

Брачните партнери на Стрелецот сметаат дека најголема мана на нивните сопружници е склоноста кон неверство.

Доблестите кои кај нив најмногу се ценат се толеранцијата и подготвеноста за простување, а нивните партнери истакнуваат дека често во домот знаат да внесат ведрина и динамика. Статистичките податоци пак велат дека бракот меѓу Стрелец и Близнаци е комбинација која најчесто завршува на суд.

Сподели.


Коментарите се затворени.