ВИДЕО: Малиот Марко повторно го расплака жирито

0

Во новата епизода на „Пинковите ѕвездички“, талентираниот Марко Бошњак повторно беше брилијантен на сцената.

marko-bosnjak-pz

Тој ги фасцинираше сите членови на жирито.

Гоца Тржан не успеа да ги задржи солзитe, а и Милан Станковиќ не успеа да не заплаче.

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb