Диета која сите ќе ве израдува – јадете се, а килограмите се топат

0

По хроно диетата, која дозволува да се слабее додека јадете буквално се, доаѓа уште една диета која се нарекува „испрекинат пост“.

dieta metro

Таа дозволува да се јаде буквално се, па дури и колачи, леб и се што мислите дека не е здраво.

Се прашувате каде е финтата? Па, смеете да јадете само осум часа во текот на денот.

Останатите 16 часа гладувате.

Вие може да одберете во кој период од деноноќието ќе поминете 8 часа во јадење.

На пример, доколку одлучите да јадете од 12 до 20 часот, пред и по овие часови ништо не смеете да јадете.

Доколку се придржувате кон ова единствено правило, килограмите ќе се стопат.

Сподели.


Коментарите се затворени.