Хит фото! Во Свети Николе колите ги паркираат во река

0

Изгледа дека во недостаток на паркинг места, луѓето почнаа да се паркираат каде ќе стигнат и тоа буквално.

Доколку не ви е јасно за што точно станува збор, погледнете како овој човек од Свети Николе го решил овој проблем. Дали колата ја паркирал вака во алкохолизирана состојба или едноставно изгубил контрола, не знаеме, но мора да признаеме дека тоа го направил стручно.

свети николе

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb