ФОТО: Откачени невести – ќе им пукнат венчаниците од огромните гради

0

Поголемиот дел од невестите сакаат романтичен изглед за нивниот свадбен ден, но има и такви кои се одлучуваат за сексапил.

5nevesta-gradi

Меѓу нив се токму овие невести со огромни гради, кои не пропуштија пригода да ги покажат дури и на овој ден.

Погледнете ги овие навистина откачени невести, на кои од огромните гради ќе им пукнат венчаниците.

2nevesta-gradi1nevesta-gradinevesta-gradi6nevesta-gradi4nevesta-gradi3nevesta-gradi

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb