ФОТО: Водителките од Канал 5 го земаа микрофонот за подобро расположение

0
2milena-tanja6

На една ваква забава се најдоа и популарните ТВ лица Татјана Стојановска и Милена Антовска кои со својот прекрасен изглед речиси секогаш предизвикуваат огромно внимание.

Но, овојпат се решија да ја подобрат забавата такашто ги зграпчија микрофоните и запеаја за уште подобро расположение.

milena i tanja

1milena i tanja

Сподели.


Коментарите се затворени.