Штипјани се навистина луди! Би го обесиле комшијата ако е…

0

Штипјани навистина „полудеа“.

Што би му направиле на комшијата ако е хомосапиенс???????????????

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb