Лила се пофали со најубавиот подарок кој го доби за Нова Година

0
Лила Филиповска уживаше за време на празниците. Таа се пофали со најубавиот подарок кој го доби за Нова Година, честитката од нејзината внука Галена.
Сподели.


Коментарите се затворени.