ЕКСКЛУЗИВНО: Cartier Baiser Volé Lys Rose Eau de Toilette по намалена цена само во…

0
Cartier Baiser Volé Lys Rose Eau de Toilette Сега по намалена цена од 20%
datauri-file
Cartier ви ја претставува новата верзија на парфемот Baiser Volé Lys Rose. Парфемот е потпишан од страна на Mathilde Laurent. Како и неговите претходници тој се состои воглавно од розов крин, збогатен со арома на малина која го истакнува пудрестиот и деликатен карактер на оригиналот. Парфемот е свеж и посладок од својот претходник.

Шишенцето е е украсено со розови нијанси и сребрен поклпец.
Baiser Volé Lys Rose е достапен како 30, 50 и 100 ml ЕДТ.
datauri-file1
Цена:                                                          
30мл,
3310 ден. 20%= 2648 ден.
50мл, 466
0 ден.20%= 3728 ден.
Ние постоиме за вас Парфимерија ДО-НА
Ул.Ванчо Прќе бб Штип
Сподели.


Коментарите се затворени.