Во Штип сите се заљубени па дури и …

0

Денес е Свети Трифун празник на лозарството и виното, но многу од младите го слават и католичкиот празник денот на вљубените Св. Валентин.

Освен што сите луѓе се растрчани да направат некој убав гест поврзан со љубовта, па така и Лео.

Лео е најзаљубеното куче во светот. Погледнете како само ужива и тоа на овој празник.

Лео (леси) е во сопственост на Цвеќарницата Маргарита во Штип која дополнително го направи овој празник поинтересен за Штипјани.

DSC_0005 DSC_0006 DSC_0014 DSC_0015

Flaer sigurni proigrami 18 DSC_0016 DSC_0017 DSC_0018 Cover2

Summer Beach

Сподели.


Коментарите се затворени.