We Travel ја отвори својата трета канцеларија во Прилеп

0

Патувајте за подобар живот
Реченицата која може е многу кратка но е најголемата вистина.
Колку повеќе патувате толку повеќе ќе имате насмевки на вашите лица, што е најважно за убав и ведар живот.

20180127_134413

Туристичката Агенција We Travel која точно пред две години ја отвори својата прва канцеларија во Штип на 09.03.16 потоа својата втората канцеларија на 09.04.16 во Струмица, сега следува и We Travel канцеларија број три во Прилеп.
Тимот на We Travel секогаш прави напори да биде поблиску до своите клиенти и да ја даде најдобрата услуга, тоа и досега е показател за Успешните две години кои се позади нив, со безброј организирани патувања и огромен број задоволни верни клиенти.

DSC_0029

Во Центарот на Прилеп на стотина метра од саат Кулата во новата Катна гаража можете да ја најдете канцеларијата We Travel Prilep.
Улица: Кеј 1ви Мај 331/1

DSC_6166

Како досега така и одсега We Travel е на располагање за своите клиенти, она што може да се издвои како најдобрата понуда која ја има We Travel e најголем избор на хотели во цела Бугарија, како за зимска така и за летната сезона со својата онлајн платформа, каде секој може од дома да резервира онлјан.

DSC_6163

Патувајте и уживајте ние сме спремни да одговориме на секое ваше барање.

IMG-1d19448a59e30f27e5b66408efe488e9-V IMG-86acaf44e93f66194f6bbeccb43a504e-V IMG-2506d30527ca55468eced95a8f9a3039-V

DSC_0012 DSC_0028 DSC_0036 DSC_6154 DSC_6167 DSC_6171 DSC_6178

Сподели.


Коментарите се затворени.