Oрганизирајте ги прославите за вашите тинејџери на поинаков начин.

0

Најново во Атеље Анџела….KIDS CLUB ANDJELA – организирајте ги прославите за вашите тинејџери на поинаков начин. Простор за TEENAGE DISKO во Атеље Анџела. За повеке информации повелете во Атеље Анџела или јавете се на 078275225.

Image may contain: 7 people, people smiling, indoor

 

Сподели.


Коментарите се затворени.