После празниците сите во теретана

0

   Празниците се супер изговор за скара , поховано, алкохол и колачи, и тоа не е страшно сè додека не премине во начин на исхрана што ќе трае цел јануари.  Уживавте безгрижно во друштво на блиските следните неколку дена, а сега сите заедно назад во FITNESCENTAR.

 Работно време во новата 2018

 Понеделник – Сабота 10:00-22:00 часот и Недела 17:00-20:00 часот

Локација – Ванчо Прќе бр.151 (зграда КУБУС)

Среќни Новогодишни и Божиќни празници FITNESCENTAR тим.

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb