Еве како не треба да фрлате рачна бомба!

0

На ова видео најдобро може да се види зошто оваа жена е новинарка, а не е член на армијата. Очигледно, таа не знае да ракува со бомба. За среќа, при снимањето на видеото немало повредени.

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb