Овој робот даде отказ во фабрика, па стана диџеј

0

Роботите, односно вештачката интелигенција, веќе им ги земаат работните места на луѓето. Во овој случај, на диџеите. Клубот „Карлови Лазне Мјузик Клаб“ во Прага вработил робот, кој претходно „дал отказ“ во автомобилската индустрија. Погледнете како изгледа тоа..

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb