Во Штип за Божиќ ќе се свири Техно | Techno X-Mas

0

Традиционално секоја година во Штип се одржуваат концерти и настани во Домот на Младите, но оваа година поточно 2018 ќе има нешто поразлично.

За Боќиќ на 7ми јануари во Домот на Младите ќе има Техно Спектакл од големи размери, затоа уште сега резервирајте ги вашите влезници.

Happy People ве поканува на уште една незаборавна техно божиќна забава.

Со големо задоволство сакаме да ви ги најавиме едни од најдобрите артисти на нашата сцена:
Samoil Radinski
Nennat Omen
Ninno Mancini

Дом на млади Штип

07.01.2018
Почеток : 21:00
Kraj: 03:00
Влез: 50 мкд

информации: 070-673-200

25555504_10215185934181499_769552429_n

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb